Ticketinfo

Alle tickets voor Museumnacht worden verkocht via de webshop.
Er is dit jaar een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar. Zorg dat je de nacht niet mist en koop je ticket in voorverkoop.

Voorverkoop - € 15

tot 6 augustus 2022, 19 uur

Verzeker jezelf van een ticket. Koop je ticket vooraf aan een gereduceerd tarief.

 

Kortingstarief - gratis


Ben je in het bezit van een A-kaart met kansentariefDan mag je gratis naar Museumnacht. Zorg er wel voor dat je online een ticket aanvraagt via de ticketshop.
 

Ook kinderen jonger dan 12 jaar kunnen gebruik maken van gratis tickets. Neem voor hen een geldige legitimatie mee.

 

Tickets op de avond zelf - € 18

6 augustus 2022 vanaf  19 uur

Er zijn dit jaar een beperkt aantal tickets beschikbaar. Als de tickets op de avond zelf nog niet zijn uitverkocht, kan je ook op de dag zelf of tijdens het evenement een ticket aanschaffen via de webshop. Het is niet mogelijk om bij de balies in de musea een ticket te kopen.

Let wel op: na 19 uur op de dag van Museumnacht is de ticketprijs €18.

 

Terugkomactie - gratis


Wil je op je eigen tempo ontdekken wat de Antwerpse musea jou te bieden hebben? Met je festivalbandje van Museumnacht kan je de hele maand augustus gratis één van de deelnemende musea bezoeken. 

Je hoeft je festivalbandje niet de hele zomer aan te houden. Ook afgeknipt is het bandje nog geldig voor een gratis terugkeerbezoek.

 

Tickets doorverkopen

 

Tickets worden niet terugbetaald. Het doorverkopen van Museumnacht tickets is enkel mogelijk via TicketSwap. Je vindt hier meer details over hoe je jouw tickets kan doorverkopen.

 

Gratis dagpas voor een Velo-fiets
 

Met je ticket van Museumnacht kan je een gratis Velo-dagpas aanvragen. Zo verplaats je je gemakkelijk tussen de deelnemende musea.
 

Hoe vraag je een Velo-dagpas aan?

  • Vraag je gratis dagpas aan via de website van Velo Antwerpen.
    Houd zeker je ticket van Museumnacht en je Visa of Mastercard (voor de waarborg en eventueel langer gebruik) bij de hand.
  • Je kan ten vroegste je dagpas 30 dagen vóór Museumnacht aanvragen. 
  • Na aanmaak ontvang je jouw gebruikerscodes, waarmee je onbeperkt fietsen ontleent en telkens weer terugplaatst in een Velo-station. 
  • Vanaf het intoetsen van de codes aan een Velo-station is je dagpas 24 uur geldig. De eerste 30 minuten van elke rit zijn telkens weer gratis.

 

Heb je vragen over het aanvragen van een gratis dagpas?

Neem contact op met Velo Antwerpen.

Cyclant

Fietsers tijdens een fietstoch
Fietsers tijdens een fietstoch

Op de fiets een gegidste rondleiding krijgen tijdens Museumnacht? Cyclant organiseert fietstours (Nederlands- en Engelstalig) die vertrekken vanaf het Astridplein. Bijkomend aan je ticket voor Museumnacht kan je een ticket kopen voor een fietsrondleiding voor € 10.

Vergeet niet zelf een fiets mee te nemen!

Afterparty

Nog niet naar bed? Stadsbrouwerij De Koninck organiseert een exclusieve afterparty. Bijkomend aan je ticket voor Museumnacht kan je een ticket voor de afterparty kopen voor € 8. 

Dat wordt gegarandeerd feest in de brouwerij.

De Koninck
De Koninck

Verkoopvoorwaarden

Bekijk hier de verkoopvoorwaarden.